Известие

Collapse
No announcement yet.

Регулатор на налягането

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Регулатор на налягането

Здравейте колеги,

Вчера ми светна Chack Engine лапата. Днес закарах колата на диагностика във Ванто. Казаха ми, че е заминал регулатора за налягането на помпата и ми казаха една цена от 600лв. за нов. По принцип забелязах, че гасненето на двигателя се забавя след забъртането на ключа и ми казаха, че това също идва от регулатора. Та искам да питам някой сменял ли е този регулатор и много ли е фатално ако не се смени защото 600 лв. са си пари....Благодаря Предварително!
    Alfa 156 1.9 JTD 2002 Distinctive
    Alfa 155 1.7 TS - ex
    sigpic

Ако все пак стигнеш да купуваш- регулатора е БОШ, така, че можеш и от БОШ магазин да го купиш.
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
      Ако все пак стигнеш да купуваш- регулатора е БОШ, така, че можеш и от БОШ магазин да го купиш.
      На половината на това, което са ти казали и с 1 година гаранция
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

ре

Добре колега Регулатор,можеш ли да споделиш какви са симптомите на колата,освен това със забавянето на мотора и показване на индикация?Благодаря
        156 2,4jtd

Comment

От регулатора на налягане ще ти се бави изгасването на колата?
          Не може това да стане.
          Ако във Ванто им покаже като грешка нещо от рода с налягането, винаги сменят първо регулатора, защото е по-лесно и взимат както виждаш доста голяма "комисионна". След това ако пак е така се започва нататък.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

С няколко думи- иди и другаде за диагноза.
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от BGSpider Покажи съобщение
              Здравейте колеги,

Вчера ми светна Chack Engine лапата. Днес закарах колата на диагностика във Ванто. Казаха ми, че е заминал регулатора за налягането на помпата и ми казаха една цена от 600лв. за нов. По принцип забелязах, че гасненето на двигателя се забавя след забъртането на ключа и ми казаха, че това също идва от регулатора. Та искам да питам някой сменял ли е този регулатор и много ли е фатално ако не се смени защото 600 лв. са си пари....Благодаря Предварително!
              http://www.axm-auto.com/ тук е за 238лв.

Comment

Working...
              X